Welkom!
Dagoverzicht Amerongen
Ceremoniemeesters
Praktisch
Band
Foto's
rsvp
Contact
Trouwen 27 sep 2008
Dagoverzicht Amerongen

Buitenplaats Ameronmgen

 

 

 

1abu258.gif Klik op het kopje Praktisch om meer te lezen over het 'programma' of 'locatie, route en vervoer'.

Orangerie

In de ochtend trouwen Mirjam & Andres in de Orangerie voor de wet, in klein comite met naaste familie. Een speciaal, maar ook formeel moment:

"U bent getrouwd nadat u en uw partner tegenover de ambtenaar van de burgerlijke stand het ja-woord hebben gegeven. Van de huwelijksvoltrekking wordt een akte opgemaakt."

 

  

Orangerie, terrasWe hopen dat het weer het toelaat om vervolgens de taart aan te snijden en glazen te laten klinken op het terras voor de Orangerie.

 

 

 

 

KoetshuisIn de middag beloven Mirjam & Andres elkaar, in een tweede huwelijksceremonie in het Koetshuis, opnieuw trouw. Dit maal niet met een acte als bewijsstuk, maar met het creëren van een waardevol, tijdloos moment, te midden van mensen die hen dierbaar zijn. Mirjam & Andres geloven dat het geen toeval is dat ze elkaar ontmoet hebben, zij ervaren de Kracht die ze samenbindt als het even wat minder gaat en weten dat er Eén is die de liefde laat stromen.

  

 

Koetshuis, terrasNa deze ceremonie, volgt een aangeklede borrel, waar het bruidspaar graag met u het glas heft en handen drukt. Bij mooi weer, zal deze feestelijkheid zowel in het Koetshuis als op het terras plaatsvinden.

 

 

 

Met de naaste familie wordt vervolgens gedineerd in het Poortgebouw van het landgoed.

 

 

 

 

's Avonds gaat tijdens het grootse (dans) feest het Koetshuis-dak eraf. De muzikale opluistering wordt verzorgd door de band Manilla Manilla Banddie vele bekende dans-covers ten gehore zal brengen.

 

 

 

Welkom!Dagoverzicht AmerongenCeremoniemeestersPraktischBandFoto'srsvpContact